Unieke zorggebruikers, unieke werkwijze

Wat maakt Bureau Kwalitas uniek? Allereerst zijn wij het enige kantoor in Nederland dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het regelen van fiscale en financiële zaken voor bijzondere klanten: zorggebruikers. Maar er is nóg iets.

Bij Bureau Kwalitas werken we met een slim abonnement. Binnen dat abonnement verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen, controleren en bewaken van de huur- en zorgtoeslag en de bewaking van de eigen bijdrage aan het CAK. Het abonnement heeft een vaste prijs, ongeacht de hoeveelheid tijd die wij voor u werken. Geen verrassingen achteraf dus.

Uw eigen inbreng als zorggebruiker of diens vertegenwoordiger speelt een belangrijke rol bij onze werkzaamheden.

  • elk jaar ontvangt u of uw vertegenwoordiger informatie van ons over de fiscale aftrekbaarheid van de diverse zorggerelateerde kosten
  • u beoordeelt zelf uw facturen, nota’s, bankafschriften en andere relevante documenten
  • de aftrekbare kosten vult u in op een formulier dat wij u sturen
  • wij beoordelen dit formulier, stellen de aangifte op en dienen die vervolgens in
  • doordat u actief meedenkt behoudt u het overzicht over uw eigen financiën of die van de zorggebruiker die u helpt; wél zo prettig!

Voor werkzaamheden die buiten het abonnement vallen hanteren we vaste tarieven. Ook hierbij weet u dus van tevoren altijd precies waar u aan toe bent.

Ontwerp: Mijnvormgever.nl