Aangifteformulieren inkomstenbelasting 2023

Klanten die bij ons een doorlopend abonnement fiscale zaken hebben of ons hun aangifte inkomstenbelasting laten verzorgen, weten het: het is bijna weer tijd voor het aangifteformulier.

In 2020 zijn we begonnen met het versturen van een groot aantal aangifteformulieren per e-mail. Wat ons betreft is die proef geslaagd; we konden alles veel sneller en efficiënter versturen. 

Alle klanten waarvan we een e-mailadres hebben, sturen we het aangifteformulier 2023 binnenkort per e-mail. Houd ook uw spamfilter dus goed in de gaten de komende tijd! 

Heeft u eerder aangegeven het aangifteformulier liever per post te ontvangen? Of hebt u geen e-mailadres? Dan blijft u het formulier natuurlijk gewoon per post ontvangen.

Inmiddels worden de jaaropgaven en de financiële overzichten van de bank verstuurd, wij verzoeken u om te wachten met het opsturen van de aangiftegegevens totdat u ons aangifteformulier hebt ontvangen. 

De aangifteformulieren met eventuele bijbehorende gegevens kunt u via de e-mail sturen naar aangifte@kwalitas.nl of uiteraard via de gewone post naar Postbus 39, 8530 AA Lemmer.

Hebt u ons naast de aangifte ons ook opdracht gegeven voor het opstellen van de periodieke verantwoording aan de rechtbank 2023? Dan ontvangt u ons combiformulier voor beide zaken op korte termijn. 

(geplaatst op vrijdag 9 februari 2024)

Ontwerp: Mijnvormgever.nl