Coronavirus (COVID-19)

Uiteraard hebben ook wij maatregelen genomen om de verspreiding van en besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. We houden daarbij de instructies van regering en RIVM nauwlettend in de gaten.

Ons kantoor is nog gewoon geopend. De meeste van onze medewerkers zijn dan ook nog dagelijks aanwezig; slechts een enkeling werkt vanuit huis. Wij zijn telefonisch en via e-mail goed bereikbaar. Het verzoek is dan ook om van die middelen gebruik te maken.

We verzoeken u uitdrukkelijk tot nader order niet bij ons langs te komen. We hebben namelijk besloten, voor uw en onze gezondheid, tijdelijk geen klanten binnen te laten. Aangiftegegevens of andere stukken afgeven is wel mogelijk. Indien u de spullen op de tafel in het halletje legt, dan zullen wij die er weg halen en bij de betreffende collega afgeven. Zo voorkomen we direct contact.

Mocht er besloten worden tot een algehele lock-down waarbij wij gedwongen worden ons kantoor te sluiten, dan zijn al onze medewerkers in staat om vanuit huis hun werk voort te zetten. Dat zou kunnen betekenen dat sommige werkzaamheden op een iets andere manier uitgevoerd worden dan u van ons gewend bent.

In geval van een lock-down vragen wij u zoveel mogelijk gebruik te maken van e-mail. De relevante adressen vindt u hier.

Wij rekenen op uw begrip.

(geplaatst op vrijdag 20 maart 2020)

Ontwerp: Mijnvormgever.nl